Ställ dig upp

Nästan 30 - ute fyfan! för kallt enligt mig! skulle gladeligen vilja ha sommar och värme! aja.. började morgonen att fara till stallet för att öppna snöret till balen i noels hage och knäppa några kort. Tog sedan för omväxlingens skulle isen hem där jag knäppte ännu några kort och satans så fint det är ute! Nu orkar jag inte skriva mer för ovanlighetens skull..
 
 

I need your love

Nykommen hem från en rolig skoterutflykt med alla inblandade, men nu blir det att skalla kudden.. blev sjukt trött av någon anledning:s  SAtan så kul de ändå är att köra skoter!

När solen går ner

Har långsamt tagit mig igenom dagen och gjort ett prov. Imorgon blir det sovmorgon och sedan se någon musikal eller vad de va, härligt så då blir det bara lektioner efter lunch skönt! Sen efter skolan blir det att gå förbi körskolan så man får börja plugga med den där körkortet! åsså måste jag även städa lägenheten då jag tror jag dra hem till Malå på torsdag. Har även två prov som ska göras på torsdag.. Aja men Jullov om inte allt för länge♥
 

Söndag, Måndag imorgon

Helgen har sprungit förbi! och det lär nästa vecka också göra med en massa julklappshandel på listan. Har även tre prov som väntar på mig.. Aja jag överlever förhoppningsvis och nu ska jag skalla kudden!
 
 

In Fridas place

Och då var det torsdag! Igår Blev det pizza och bio för hela slanten med vännerna. Bion var även med 3-D så de va fett nice! Nu blire att chilla i Fridas place å lira lite data. 
 

 
 

12-12-12 12.12

Kan börja med att tacka gode gud om han nu finns att jag klarade provet!! happy day! nu är det bara tre prov innan jullov.. För övrigt är det bara en annan vanlig vecka.. och jag har inget mer å nämna än att jag saknar min ögonsten i Malå.
 
 
 
 

Till Natta

Har unga fler bilder som du inte har.. 

Say it in a song



 
 
 
 
 
 
 

Nu tändas tusen juleljus

Helg!♥
Dagen har flygit förbi och nu är det snart kväll! Steg upp där vid 10 snåret för att käka frukost och sedan bege mig till stallet för att rida på Elina! började med att fara ridstigen men det var på tok för halt! så det blev kärleksstigen. Efter en vända bytte jag med Tilda så jag fick ta Chyenne och helvete vad man måste jobba med hon! Sedan efter stallet fick jag ta en premiärtur med skotern på isen! big love!♥ aja nu måste jag hjälpa till med maten så det blev ett kort inlägg.. 

 

Trååk

Har lunch och väntar på att få börja min sista lektion så jag roar mig med att kolla på hemsidan lolthatsme.com

Far away

Började dagen med att försova mig- check. sen har allt flytit på typ..
Fick veta att vi ska ha tre prov innan vi får gå på jullov, blää! + plus de där jävla andra bajsprovet. varför måste de vara så jävla svårt?:s!
Aja nu har jag klagat nog.. efter skolan följde jag med frida till stan för hon skulle köpa nån sak så då passade jag även på att köpa nya vantar då Natta stal mina!-.- Nu sitter jag inlindad i duntäcket och tänker inte lämna lägenheten på en stund iaf.. 

 
 

Tisdag

Standard inför julen!
 
 
 

Livet består inte av att ha bra kort på hand utan av att spela dem man har väl.

Måndag igen.
Seg och långtråkig dag idag.. Har haft två lektioner idag och på ena ett prov, men provet hamnade i soptunnan så det säger väl allt? Har även bokat tvättstugan så jag får tvätta lite ikväll! För övrigt är det svinkallt i lägenheten och elementen står på max, inte bra de! Tre ynka veckor kvar sedan är det efterlängtade jullovet här!♥ Satan vad man längtar!
Igår var det ridlektion men eftersom det bara var jag och tilda plus dåligt underlag blev det att pusta alla sadlar å träns som används i ridverksamheten så det känns ju bra att kunna hjälpa till på andra sätt när jag inte kan närvara på ridlektionerna. Men jag tog ändå in mitt hjärta för att ge henne lite kärlek och mat!:)
Till veckan är det inte så mycket inplanerat så att det är bara att jobba på och på fredag skulle jag tydligen ha utvecklingssamtal så då kommer mamsi hit så jag får skjuts hem! Värt!♥ 
 
 
 

För att bilder kan säga mer än tusen ord!

 
 

Söndag igen.

Sitter nere i köket medans jag lyssnar på julmusik, det är ju trots allt första advent vilket innebär att det inte är allt för långt bort till julafton!♥ Tagga! Har egentligen mycket saker som är ogjorda och bara tanken får mig att känna stressen.. Har ett fucking prov imorgon och tror ni att jag har pluggat nå? inte ett jävla skit! har inte ens tittat på papperna så jag säger säger bara lycka till Micka! Ska även städa på jobbet och sätta upp lite julgardiner. Osv, osv det är bara början..
Aja jag tar dagen som den kommer och lär ju se hur det gå..
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forever and always

När du ser tårar rinna ner från din mammas kind känner man sig inte lika stark lägre..
 
 

 
Vila i frid gammelmorfar!♥

puss

Gå och lägg dig!
RSS 2.0