Run

Förlåt om ja int ha varit så aktiv de senaste dagarna..  har nämligen haft fullt med med jobb åsså ha pia varit en sväng förbi!:) Roligt roligt!:) Blev även en sväng ut med Elina, Natta, Sandra, Noel, Tilda och lullen hela svängen runt ridstigen och även nå hopp på slutet där underbart!♥ Vad jag gör resten av dagen får vi se vad som händer, är även hundvakt och Fillevakt.. Imorgon väntas mer jobb och på Fredag rullar jag mot Skellefteå! Hoppas jag fyndar någon fint:p Helgen är jag tydligen inhyrd hos NattaoPeders flytt AB så då blire att hjälpa dom men he ska nog gå he å;) Ska väl försöka hitta på nå vettigare än att sitta vid datorn just nu!;)

Lördag<3

godkväll eller något

Har nyss tryck i mig middag och energinivån är inte på toppen direkt. det tar på krafterna att jobba och det blir mycket att kuta fram och tillbaka men det funka också:) bara tre dagar å sedan blir det lov!:) fast då skulle det bli ännu mera jobb om allt går enligt planerna..fast man behöver ju pengar så man kan köpa julklappar!:) aja nu tar vi en dag i taget och ser vars vi hamnar! Har inge mer fantasi om vad jag ska skriva så det får duga!

Something New

Måndag igen med denna gång sitter jag hemma i soffan. Har ju faktiskt praktik i veckan och vecka 45, 46 roligt, roligt! Mycket roligare att komma ut lite istället för att bara va på skolan. å nästa vecka är det höstlov! efterlängtat! Helgen har väl varit relativt lugn och spenderades med dom bästa!;) har även hunnit fota lite!

fin vädret idag!

Har tänkt mig ut och fota nu när solen lyser! det är fan inte ofta!Sen skulle jag tydligen vara hundvakt åt Milli till kl fyra å efter de få vi se vad som händer:) har beskrivit min dag ganska kortfattad och orkar inte slösa mer tid här;)

Underbara torsdag..

komme till skolan vid 10 över 12 och gissa vad jo läraren var borta... inte nöjd tjej.. aja vi hade bara en lektion.. Sitter i lägenheten och ska snart gå ner i källaren för att stoppa in en tvätt i tvättmaskinen, sen blir det dammsugning som gäller! ha en bra torsdag.. blev inte ett super instressant inlägg men lev mere ba;)
)

Dag 8 - Favoritplagg

Måste nog vara mina sjöbackamjukisar! har tyvärr ingen bild på dom är perfekt på alla sätt;)

Dag 7 - Något som jag är beroende av

Mobil följer med i stort sett överallt. 
Köpte första påsen för nån vecka sen och nu är jag fast, fasen vad dom är god.
Det finns säkert nå mer jag är beroende av men kan inte komma på nå mer just nu;)

Next to me

Dagen böjade med sovmorgon, kärlek på de och inte nog med de så ska vi tydligen också ha det imorgon! börjar 10 över 12!♥ När jag skulle ge mig av till skolan i morse skulle jag låsa upp låset var jag lite förstark.. råka bryta sönder nyckeln så nu sitter ena halvan i låset, så jag blev tvungen att gå till skolan i snöstorm och kom försent. Bra där Mika, eller.. Aja sitter nu i lägenheten och har inga planer för att bege mig ut nå mer för dagen. Håller tummarna för att jag klarade provet, skulle inte va roligt om man var tvungen att göra om.. aja nu blire bara att chilla och få nå käk i lilla magen! Imorgon står det massa städning och tvätt på schemat så tur bara att det är onsdag än!
Avslutar med en bild på finaste natta och hoppas hon inte dödar mig för det här!;)♥ 

You belong with me

Run The World

Tragiskt nog så är det bara tisdag än men det går framåt. Dagen har inte varit särskild pruduktiv då man mest suttit framför datorn istället för att lyssna på läraren(A) okej kanske har lyssnat lite;) Imorgon har vi inte någon svenska så det blir sovmorgon till tjugo i 11 värt! då kom dagen gå mycket snabbare än snabbast förhoppningsvis.. fast då har vi ett förbannande prov som jag egentligen ska gräva mig ner i men först lite mat! Har även hunnit ner på stan med frida och fick med mig en mössa så jag slipper frysa skallen av mig nu när det ha snöat typ 5 cm, inte värt.. vill behålla hösten ett litet tag till! Fast ändå värt med vinter då man kan köra skoter, plumsa i snön med hästen å köra rissla kärlek på det!♥
Bild från förra julen, oredigerad.

Dag 6 - En gammal bild på dig själv

Bild i repris.. alla andra har jag hemma på datorn.
 

Att kunna behålla sina vänner, är en större konst än att vinna dem.

Måndag igen vilket betyder att jag sitter i lägenheten, fast nu behöver jag bara hålla ut en vecka sen bilr det att vara i malå fyra hela veckor! Skönt! Och sen när dom fyra veckorna är gjorda är det bara cirkus 4 veckor kvar innan jullov och de i sin tur betyder att det snart blir januari och då är det bara 30 dagar innan jag fyller 18! Vi får hoppas tiden flyger fram!:) aja tillbaka till nuet.. har ett prov på onsdag i narurkunskap, inte tagga. Tillfället så ser lägenheten ganska fin ut, nytt bord nya stolar osv, tack mamma!♥ 

Dag 5 - Det här får mig att må bra

En bild säger mer än 100 ord

allt å inget

 
 
 

Dag 4 - 5 punkter som ni inte visste om mig

-När jag äter mackor med kant har jag som tvångstanke att alltid äta upp kanterna först.
-Jag älskar ringar men är mindre duktig på att använda dom, har massa liggandes och väntar på att få bli använda.
-Har dåligt självförtroende och är ofta osäker.
-Tycker inte om när jag måste vara ensam en längre tid. Är ju som van att nästan alltid ha någon i min närhet när man är 6 stycken i familjen. Men det funkar.
- Chayenne och Elina är det bästa som har hänt i mitt liv.

Dag 3 - Mina favoritskor

Svårt å välja när jag bara har ett par..
kanske dom svarta träningsskorna med rosa snöre;) dom är jävligt sköna att gå i!

dag 2

Vad jag senast köpte
Var nog mat, men om det ska vara lite dyre saker så var det nog dessa snyggingar

My kind of love

Åter torsdag igen och lektionerna hare sakta men säkert krypit sig fram och nu sittar man i lägegenheten igen. Dagen har bestått av plugga på prov/ koppla lite, svenska där vi se nån film om lilleputlanden( tydligen ha nån känd författare skrivit en bok om den filmen..), Naturkunskap och sist motorstyrning. Nu ska man ta sig i kragen och försöka få lite snyggt i lägenheten med ett litet leende på munnen för imorgon är det fredag=malå=Elina=vara med vännerna!♥ Ska även försöka hinna ut och springa lite för det är något som behövs! aja nu ska jag slita mig från datorn.. 
 
 
 
/Jag

One who looks for a friend without faults will have none

 
Då var veckodagens jobbigaste dag över. Jag var faktiskt ute och joggade en gode bra bit igår så ikväll bilre bara att chilla framför Alias efter jag tagit hand om disken. Imorgon står det städning på schemat och så måste jag plocka isär mitt matbord när mamma kommer med mitt nya på fredag♥ sen vet jag inte vad som händer men det lär jag väl märka. Kommer säkert övingsköra:s Justja har ju öven ett prov på fredag med det hoppas vi kommer gå bra! aja ska inte fördriva mer tid här nu:p

Dag 1

Om mig själv
 
 
Tog mitt första andetag untanför mammas mage i Skellefteå på BB. Bott i Malå i nästan hela mitt, till jag i september bestämnde för att packa mina grejor och flytta till Lycksele där jag går andra året på El och Energi programmet. Ja, de kanske va ett lite udda då alla andra tjejkompisar som jag känner väl valde något som i stil Barn och fritid eller omsorgsprogrammet osv. Men det känns som jag valde rätt linje för jag har kommit på att det är faktiskt roligt å hålla på å koppla, fast det är svårt å veta vars alla kablar ska sitta och hur man ska räkna så allt stämmer med volt, ohm, spänning osv.
I Malå finns min finaste ägodel nämligen Elina Gaxe. Hon betyder enormt mycket och har bidragit till den person jag är i dag. Hon kanske har många brister men i mina ögon är hon nästintill perfekt. MInns inte riktigt när jag köpte hon (finns på papper hemma i Malå) men fick ta hon på foder på våren när jag gick åttan eller nian. Sedas dess har vi lärt känna varandra mer och mer.
Nu ska vi inte glömma lita söta o charmiga Chayenne. Om jag nu kommer ihåg rätt köpte vi hon när jag gick i sexan, då var man verkligen inte stor. Fick veta det när jag kommit hem från en helt vanlig skoldag. Nästan så man minns det som igår. Mamma o pappa sa att jag skulle sätta mig vid köks bordet. Dom satt där med ett stort leende och sa Jag o pappa har pratat ett tag om du ska få en häst. Vi har pratat med Anna-Pia och hon sa att hon hade en unghäst till salu och att hon kunde hjälpa till med inridningen så vad tycker du om det? Man var nästan i chock, en helt egen häst! Ni kan ju förstå Lyckan som uppstod. Sedan dess ändades allt i mitt liv. Mer ansvar, stalljour, mockning, fodring och bäst av allt träning med hästen. Innan jag fick chayenne red jag först på mrk men tröttnade då jag tyckte det inte var något för mig, det var då jag började rida i granliden och fick lära mig rida western. Men eftersom granliden ligger en bra bit ifrån Malå kunde man endast fara dit på de dagar man hade ridlektioner nämligen på onsdagar. Som alla andra hade man en favorithäst och min var på den tiden Heidur, mamman till chayenne. Chayenne har också betytt mycket genom tiden. Jag minns när vi höll på mycket å trickträna och vilda tricks som hon kan idag, Arg (stampa hårt i marken med höger ben när man peter på benet), skaka nej med huvuden när man gör en gest med fingret, stegra när man höjer båda händerna i luften och flera andra trick. Skulle skriva väldigt mycket mer om båda hästarna med då skulle man nog inte orka läsa allt XD.
 
Tredje familjemedlemmen (Är 9 totalt med hästana och hunden) Lilla Lizyy som vi hämtade hem den 4 Maj 2012 som jag fick hålla i famn för första gången kl 21:03. Då var hon en liten bebis! Hon har vuxit som en tok, från att rymmas på min mage till att ta upp en hel soffplats. Älskar på morgonen då man kan ligga å mysa me hon, Nästan så man mår bra hela dagen. Aja orkar inte skriva mer om hon just nu. får bli två bilder istället.
Hon är ju söt!
 
Jag kom på att jag inte direkt har skrivit så mycket om just mig så jag kan väl skriva som snabbast;) Har undebara vänner som jag älskar. Är grym på att baka, där kanske vi överdrev lite men baka kan ja. Hatar att det ska vara kallt hela tiden och speciellt på våran skola där dom inte vet vad element är för något. Äskar att köra skoter och att rida fort. Äger en 46 tums tv och har just nu ingen ide vad jag mer ska skriva så detta får räcka.
Puss på den kalla hösten med fina färgstarka färger.
Avslutar väl med en bild på mig själv.
 
     orkar inte läsa igenom allt och rätta så just live with it

Följer strömmen

Satsar på en sån här standrad lista för att förbättra uppdateringen!
 
Dag 1 - Om mig själv
Dag 2 - Vad jag senast köpte
Dag 3 - Mina favoritskor
Dag 4 - 5 punkter som ni inte visste om mig
Dag 5 - Det här får mig att må bra
Dag 6 -
En gammal bild på dig själv
Dag 7 - Något som jag är beroende av
Dag 8 - Favoritplagg
Dag 9 - Dagens outfit
Dag 10 - Det här åt jag idag
Dag 11 - I min väska
Dag 12 - Senaste bok jag läste ut
Dag 13 - Favorit motto Dag 13 - En bild från en resa du har varit på
Dag 14 -
En bild som gör dig glad
Dag 15 - Hur känner du dig idag?
Dag 16 - Om jag blev rikast i världen skulle jag... Dag 17 - Ett sommarminne Dag 18 - Ett kort på din dator Dag 19 - Något du längtar efter Dag 20 - Mina favorit dagar på året

Life is nothing without friendship.

Tisdag→egentligen träningsdagdag men vette fanken om de bli nå då lilla frida ligger hemma i sängen å ä sjuk.. får se om jag drar ut på en liten joggartur senare, fast att de småregna gjorde inte saken bättre. Aja har inga läxor för stunden så de blir väl att slppa lite å se lite Alias senare. Händer inget mer intressant nu så jag har inget att skriva om.. 
 
För övrigt är jag helt in love med den här låten, lyssna! ni kommer inte bli besviken!;)
http://www.youtube.com/watch?v=vaAVByGaON0&feature=related
 
Lullen får stå för bilden.
bilden

What's My Name?

Har nu åter igen lämnat Malå med lite sorg i hjärtan, älskar verkligen allt som har med Malå att göra med, men jag tror att jag har gjort ett bra val å flyttat till lycksele hur dumt det än låter. Om jag hade stannat kvar hemma hade jag nog inte uppskattat de helger som jag kommer hem till Malå lika mycket. Jag hade nästan varit en levade zombi om jag skulle stiga upp kl 5.00 och stängt mina ögon vid 11, skulle inte ha lika mycket energi till att le å va glad. Aja nog om de, sitter för tillfället i lägenheten och har nyss gjort en liten runda nere i stan å fyndat lite småsaker. Man kanske borde vara duktig och steek nå mat så man slipp va hungrig, men frågan var bara vad..

För övigt måste jag verkligen börja fara ut å springa eller ba allmänt träna för min kodis ligger på botten, huvva verkligen inte bra de.. Prov i veckan på torsdag eller fredag minns inte riktigt, men något som jag vet är att på fredag kommer världens bästa mamma till lycksele med mitt nya bord som är köpt i malå plus en madrass och min tv. Då får man åter igen åka bil hem! stort hjärta på det! hatar verkligen att åka buss..
sorry om ja ha skrivit lite orimmligt, men lev mere;) puss på livet, right?

A drop in the ocean

Read all about it-

Read all about it-

Känslan är allt

Sitter just nu i min bästa väns lägenhet och har bakat scones, däremot är jag inte då duktig på att baka så Natta gjorde grovjobbet! Sitter och diskuterar musik, mat, träning och livet. Nja, men vi diggar musik och väntar på att brödet ska bli klart så vi får feta oss och dricka nå cola! Igår åkte jag med världens snällaste Peder hem, han skulle hem från Umeå så efter några flörtisar svängde han om Lycksele´och tillslut tog vi oss till Malå. Guldvärt!
 
Vet ni en sak? Är sjukt impad på Natta, igår när vi kom till Malå hade hon rejsat ridstigen och var påväg att bestiga backen, däremot vände hon neråt igen för att få träffa Peder, dom har trots allt varit ifrån varandra en heelvecka, precis som jag och Elina, känslan när man träffas igen.. Muums!
 
Ojfan, nu luktar det gott här i köket, drar till i snåltarmen! Ärligt talat så måste jag medge att även jag börjar sukta efter kärleken, men det kommer väl med tiden, har ju Natta och Peder nu iallafall! :D
 
 

Gamla vänner och gamla skor är bekvämast.

 
Just hemkommen från skolan och energinivån ligger långt nere! Håller på bli för kyld och är trött och huvudet dunkar. Har bokat tvättid nu kl 4 så de blir att skynda sig ner och tvätta så man får det gjort någon gång! Tacka gud för att vi inte har något prov denna vecka för då hade det inte slutat roligt. Funderar stark på att gå till ica och köpa en B&J för att sedan lägga mig i sägen å se film! så man orkar fara på skolan imorgon aja få ju se hur det bli med det. Längar efter helg så man får sova ut innan det kommer en ny vecka med två prov, bajs!.. var inte sugen på det.. Har även ränknat ut att det är cirka kring 12 v kvar till jullovet Kärlek på det! plus att jag har 3 veckors praktik och ett höstlov, bara att längta! Slänger ut nån blid innan jag ska bege mig ner för att tvätta. Puss på livet, eller..
 

When nothing goes right go left

Helgen har varit både till och från och fått en del saker gjort! har hunnit övningsköra, träffat Elina och även varit hundvakt åt sötnosen på bilden! sitter för tillfället i malå och tänkte bege mig mot lycksele mot kvällen. Fan vad skönt med lång Helg! ha varit hemma fredag, lördag, söndag och idag. De ä fan toppen! aja nu ska jag försöka sätta mig ner och göra lite skolarbete och orkar inte skriva mer utförligt om helgen.
RSS 2.0