Sagoland

JAGVILLHASOMMARHELSTIGÅRCAPSLOCKCHECK

Less å trött.. Sitter med en bj och ska plugga lite körkort snart vill få bort skiten. har även samhällsen som ska in! orka fan int.. Är en stor skillnad att stiga upp 6 varje morgon och inte få gå hem för ens vid fyra men man överlever.. Vill ha sommar sol å värme med en massa hästrelaterade saker! ska på kurs första helgen i maj å ja tro he kom bli awesome! ä taggad!:)  
 
 
 
"Life is too short to wake up with regrets. So love the people who treat you right. Forget about the one's who don't. Believe things happen for a reason. If you get a second chance, grab it with both hands. If it changes your life, let it. Nobody said life would be easy, they just promised it would be worth it." 
 
Bara för jag vet hur mycket ni saknar mig å alla crazy moments vi gör tillsammans
Och ja ni få halshugga mig för bilderna;*

We Fall

Började veckan med en liten försovning check! Även min konstiga knakande axel är helt fuckad å ha börja gö ont också när man he den i ett visst läge!:s i vanliga fall brukar den bara knaka en massa!-.- Aja får hoppas de gå över inom kort! Har inget mer intressant å berätta förutom att jag ska tag i min tvätthög nu och plugga lite.. 
 
 

Because of you

Och så var andra praktikdagen gjord och allt rullar väl på hyffsat bra. Har körlektion imorgon så vi får ju hoppas på det bästa! Ikväll blir det nog plugga lite dels körkorts och lite skolarbete känner taggen! noot.. Var egentligen på se en film sen sova humör men aja.. 
 
De ä fan inte många veckor kvar innan de bli sommarlov!! Samtidigt som man känner glädje känner man lite ångest.. Är sista sommarlovet innan man går ut skolan! vill hinna göra en massa roligt och samtidigt jobba lite.. 
Äsch nu ge ja upp de här med bloggandet för stunden..
 

Lördaaag!

Gårdagen blev ju lite som den blev och nu tar man nya tag å nya förhoppningar! Planerna är väl än så länge ba att de det lugnt med nån film typ:) Aja Idag är det tydligen jag som lagar mat! Grekisk pytt i panna! gott som bara den! och efterrätt på det! kan de bli bättre? 
 
Tog fan bilden med mobilkamera! ibland bli man förvånad hur bra kvalla de kan va ibland!:) dock lite redigerad;)

Just smile and be happy.

Började dagen med ett prov i motorstyrning och jag blev iaf godkänd vilket ä bra! :) Sen efter skolan blev det shell och mjukglass med Frida å Isak. Fan vad gott! Man är inte smal ibland.. Aja sen när jag väl kommit hem fick ja lite ångest så jag drog på mig träningskläderna och sprang ca 5 km och tro mig man va gode slut efter de där! Dålig kondis som fan! Nu ska man väl ta de lugnt resten av kvällen om man inte ska plugga lite körkort.. 
 

Lose yourself

Har nyss hängt upp tvätten och ätit middag så jag får se vad händer härnäst! Har ett prov på Torsdag som jag måste plugga på men vi få se om jag inte pluggar på det imorgon och pluggar lite körkort idag, har ju trots allt körlektion imorgon! :) Även lägenheten skulle behöva en städning men de tro jag att ja ta på torsdag.. 
 

Just to get high

Måndagar....
Har tagit igenom mig dagen och tänker nog starta en film och dricka te innan jag kryper ner under täcket och säger godnatt. Har inte blivit allt för mycket sömn på senaste tiden och det börjar kännas i kroppen.. tur man har sovmorgon! Lovet har för övrigt varit helt okej med en massa skoj! :) Har även hunnit en sväng till backen med Sandra!♥ Snacka om länge sedan man stod på en bräda! Har även hunnit med lite träning med Finaste Nathalie! Lite pinsamt å erkänna men det var faktiskt hon som drog mig ut! annars brukar de ju ha varit jag som brukar vilja fara ut å gå ;) Hästen har också fått motion men dock inte bara av mig! Duktiga lillasyrran kämpar på hårt! Tog ju även hål i naveln i fredags!! är sjukt nöjd! Dock får man ta de lite lugnt med ridningen..  men de ska nog gå bra ändå. Lördagen blev det en massa skoterkörning med familjen till Ledvats och god mat! Sen på kvällen blev man även tvungen att stå i garderoben på hotellet men de funka de också! :) 
 
Ja älska nii!!♥
 

Supernova

Lovet har bara flygit förbi och det är fredag idag! Har ridit, jobbat och varit med mina fina♥ Idag rullar vi även mot skellefteå med familjen och spenderar lite pengar och se bio! :) Inte illa!! Aja nu ska jag inte spendera mer tid här!;) 
 
RSS 2.0