If you share your friend's crime, you make it your own

Yes! börjar närma sig fredag och humöret är på topp!:) Jag har ring om praktikplatsen och jag får vara i malå! hjärta på det!(L) Har även fått iväg den jobbiga mobiluppgiften och även gjort klart nån svenska sak! Nu äre ba å invänta helgen och se vad den har att erbjuda!;) aja nu ska jag krypa ner under täcket å se en film med en tekopp. Måsta bara erkänna att Natta är grym på baka och skulle nästan kunna döda för en bit av den där saken som hon baka, vet inte riktigt vad man ska kalla det men jävligt gott vare då!:)

Måndag..

Var hälsad äckliga måndag! Är verkligen inte på humör någonstans just nu, men ville ändå blogga och ta ut lite känslor över bloggen. Tur att det inte är så många om läser den i dagsläget iaf! Det har lyckats att bli måndag igen och nu sitter jag och funderar i vilken ände jag ska börja ta tag i. Vill egentligen bara lägga mig i sängen å inte stiga upp på ett bra tag, men icket.. Borde fixa min praktikplats som inte är allt för långt bort men då var det bara det där med att ja inte våga.. jag borde egentligen laga middag å äta med de få bli en macka å te när jag verkligen inte har nån ork.. jag borde ta mig i kragen å skriva klart naturkunskapen och skicka in så man får godkänt. jag borde engagera mig mer under lektionerna men vafan.. fan va emo de blev just nu.. även som plus i kanten är det även fin vädret ute men såklart så är jag inte i malå och kan fara ut på min fina utan blir istället bara att sitta inne i lägenheten och inte göra någonting. Kan någon vänlig själ förklara för mig varför man inte kan köpa energi?.,

Helg i mitt hjärta!

Helgen har varit bättre än bäst! haft sjukt roligt med brudarna. Har även hunnit rida gånger 2 och ska bli en tredje idag! Hinner int skriva mer för nu ska jag tydligen övningsköra!!! ja kom dö!

Nu rullar jag mot Malå!

Sitter äntligen på bussen mot Malå. En skön känlsa!! Blir nog att som snabbast äta middag för att sedan bege mig mot stallet å rida!;)

åsså var det den jobbiga hösten.

Vill tillbaka till Turkiet och värmen igen! Grymt kallt och fuktigt ute! och innom snart kommer väl vintern vara här, fast å andra sidan kan man köra skoter, plumsa med hästarna i snön osv. Finns både för och nackdelar!:)

En dag Kvar!

Fick håret färgat av Sandra världsbäst idag! gu se duktig hon ändå ä!;) Fick veta de en halvtimme typ innan hon skulle färga men de gick de också. Imorgon samma tid sitter jag säkerligen på väg hem till kära Malå, å då blire att träna Elina!:)
Resultatet:

Godmorgon

Fast egentilgen skulle jag nog vilja säga godnatt och krypa ner under det varma täcket! aja bara bita ihop å he sig till skolan;) Bjuder även på en bild på elina. Ej redigerad eller nå men ni överlev;)

vad ska man skriva här då?

Sitter för stunden å tänker på min underbara söta häst som jag nuför tiden inte kan gå och godnattpussa på. Lite trakiskt att Lycksele inte kan ligga i Malå hur det där nu går ihop-.- tur det bara är två dagar kvar å sedan får jag träffa min fina♥ 
Fotograf: Emelie josefsson. emeliejosefssons.blogg.se
 
 
Nu ska jag inte glömma bort natta, Du betyder verkligen guld för mig!♥ även om jag inte är så duktig på visa det;)

One who looks for a friend without faults will have none.

dagen har gått sakta framåt idag, kan dock bero på att vi ha längsta skoldagen idag. Fick i alla fall bort ett prov som jag faktiskt tro jag fick fick godkänt på, eller åtminstonde hoppas på;pMen gud vad man ska va nervös innan provet:s åsså ibland när man får papperet framför sig blir allt bara svart och man vet inte vad man ska skriva, hate that feeling! aja halv ett började jag och frida rulla mot sjukan där jag skulle ta sprutan då jag hade tid där vid ett. Helt ärligt finns det nått värre än sprutor??:s sitta där och försöka hålla en god min när dom ska sticka in nålen usch säger jag bara!           
 
                             
 
 
Kan även passa på att säga att mina skor ha kommit och ligger hemma i malå! otur bara att jag inte få se dom förens på fredag:( Riktigt snygga;) finns på skopunkten!

Fan..

Varför ska vi ha prov? bara onödigt säger jag bara! fick även veta att vi ska ha ännu ett prov på fredag, intenöjdtjej!
Nu ska jag faktiskt försöka å va duktig å laga middag innan det bar av att fara ut å gå/jogga med frida. Borde även ta å städa lite:s

Life is a tragedy full of joy.

Åhh! rotade igenom lite gamla bilder på mobilen åsså fan jag söta bilder när Lizzy var pytte liten typ! Hon har ju blivit så stor nu för tiden, det går verkligen snabbt när hon växer. Jag minns första gången hon fick komma in i vårat hus å hon var så rädd och allt var så nytt för henne! hon hittade ett hörn vid skostället och ville inte lämna det i första taget. Tillslut vågade hon allt eftersom undersöka husets alla hörn. Tråkigt bara att jag inte längre få se hon lika ofta när jag bor i Lycksele! Men det får jag ta igen på alla helger och lov!
Egentligen borde jag som vanligt inte sitta vid datorn när jag har ett prov imorgon men aja, har ont i huvudet å ä ba allmänt trött idag så he bli och lägga sig tidigt så man orkar med morgondagen!

Sometimes life just sucks

Har nyss anländit till min fina lilla lägenhet och försöker samla ork till att ta mig till duschen för att sedan bara lägga mig ner och se en film, är sjukt trött! Måste nog eränna att jag saknar Malå och min fina Elina redan och längtar till nästa helg vilket känns som en evighet när man har två prov och inlämningsuppgifter som man måste arbeta sig igenom. Aja bara bita ihop och ta dag för dag och blicka framåt! Orkar inte skriva mer,
RSS 2.0