All your love is a lie

Sitter För stunden i min lilla lägenhet och lyssnar på musik medan jag kollar på bilder på weheartit! lång dag idag och det har gått segt framåt! Jag gjorde aldrig provet i tisdags vilken innebär att jag måste göra det på måndag! Bajs! orkar inte plugga! Kan inget! 
Aja Imorgon är det torsdag vilket innebär att jag drar till Malå på kvällen! Men ska jag vara ärlig? jag orka fan inte skriva;)
 

Satsa och våga vinna

Känslan när man tagit sig på gymmet för att träna! Nu jävlar ska jag komma igång med träningen ovasett vad! Man mår så jävla bra när man lämnar gymmet och känner att man har gjort något bra. 
Aja nu ska jag slänga mig in i duschen och sedan inta sängläge så man orkar med morgondagen!:)
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Träning?

Varför skriva mycket när du kan lägga in bilder?

Drar till lycksele nu
 
 
 
 
 
 
 

Locked out of heaven

Sitter just nu med skolarbete, eller egentligen borde jag det.. Har både ett prov imorgon och en redovisning så om jag dör imorgon vet ni varför;) Är även kvar i Malå idag och imorgon styr det åt Lycksele för att gå skola Tisdag, Onsdag och Torsdag. Sen på Fredag är det begravning som gäller.. Men faan vad skönt med bara en tredagars skolvecka! Hatar även äckelunderlaget som aldrig kan bli bra! jag är grymt ridsugen! Aja nu borde jag verkligen öppna Word och skriva färdigt allt och göra nå PowerPoint.. 



 
 
 
 
 
 
 

Lördag!


 
 
 
 
 

Bara för att<3

Älskaaar deenna brud så sjukt mycket!!!;* Puss på dig hjärtat! 
 
 
 
 
Till Sandra: Tycker du borde va med oss istället för att gå hem och sova!!;)

Amen för tio år sedan gjorde jag det

Hemkommen från äckellycksele. Finns bara ett argument till att bo där, slippa stiga upp. Men ibland önskar jag att jag hade körkort så jag kunde bestämma allt helt jävla själv. 
 
Just nu spelas Justin Bieber ut högtalarna, fast de ä Sandra som bossar över spotify för tillfället så jag har väl inte så mycket att säga till om. 
 
Ikvällen kommer spenderas med mina bästaste bästaste bästaste vänner vänner i Nathalies lägenhet, kanske man skulle drage på affärn å skaffat sig nå å feta sig på under kvällen? 
 
Over and out
 
 

My life be like

Snart bär det av mot Malå!!:)

Ugly

Förkyld i sinne! vill inte vara förkyld nu när det snart blir helg!:/ Började även blö näsblod under en lektion ba sådär-.- hatar min näsa.. Borde egentligen ta mig i kraven för att laga middag och städa.. vars finns orken när man behöv den som mest?
 
 
 

Inside of you

Onsdagkväll vilket innebär två dagar kvar innan helg!♥ Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra än men de får jag se då! har iaf ett prov på måndag på fyra kapitell som ja kan nada ur så jag kommer säkert måsta plugga.. Fick även idag veta att jag vi inte har någon naturkunskap på måndag så då börjar vi cirkus halv ett, hjärta på det! 
Har nyss faktiskt nyss kommit hem från Frida och Louise men eftersom dom skylle gymma och jag kände mig inte hundra % frisk så blev det hem som gällde.. Tänkte att det är bättre att ja inte anstränger mig för mycket så kanske jag blir bättre och inte sämre! Fast egentligen kanske jag borde följt med slapp jag sitta i lägenheten och tänka hur otränad och osmal jag faksiskt ä..  jag vill vara smal och tränad!:/
Aja nog om det.. ska nog starta en film och dricka te i min ensamhet!
 

Who you are

I will

Try

Stay with me

Och då var måndagen gjord! två lektioner och ett gympass hade den att erbjuda men de dug!:) Har för övrigt en inlämningsuppgift som ska in på onsdag som jag verkligen borde ta tag i men för stunden är jag på tok för trött!:s Så nu ska jag krypa i säng och få lite skönhetssömn!
 
 

Pinkypromise?

Falling to Pieces

Listen to your heart

Sista dagen på praktiken är gjord och jag tar helg!♥ Tro att det blir att umgås med familjen innan jag drar till Lycksele på söndagkväll. Ska nog bara pyssla om Elina idag då halkan aldrig vill ge efter sig och bli riktig vinter och ta en långprommis med hundarna och förbränna lite vilket kan behövas! Känner att jag vill ta tag i massa saker och göra något samtidigt som jag känner att jag inte ha orken före, aja bara bita ihop och kämpa. That's life
 
 
 
Den här bilden tog jag i lycksele när jag var ute och sprang och den är inte varje gång det kommer ett tåg precis när man passara över en bro! Dock dålig mobilkvalla..

Sikta mot stjärnorna

R.I.P Gammelmorfar!♥

Love

"Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today"
 
 
Förlåt men jag tyck om ni få nå konstigt vis!;)♥
 

I'm yours

Back to the praktik. Segaste dagen på länge.. Vi skulle ha en kurs idag om hydraulic och jag satt där och fatta typ  nada och var trött som ett svin. Tur att jag fick va ledigt imorgon och slipper gå igenom det igen!:) o då blir det 3 dagar kvar av min tre- veckors praktik:) Sen tillbaka till Lycksele på söndagkväll!:) Imorgon blir jag hundvakt åt 3 hundar och tydligen måste jag va ridfröken imorgon! hur fan ska de gå?:o + att jag måste städa!:/ Men he ska nog lösa sig..:) Har även varit riktigt bajsväder dom senaste dagarna att man nästan blir deprimerad! Vill ha snö! Vill köra massa skoter!! ååh fast de lär ju dröja ett bra tag med vårat väder som aldrig vill bestämma sig..
 
 
 
 
Fina Elina förra vintern
 
 
Kan ju även passa på och visa lite vad jag köpte i skellefteå för ett tag sen!:)
De var ju dock inte allt:) köpte ju även ett par skor som jag visat tidigare:p
 
 
 
http://bikbok.com/eu/Categories/Collection/Trousers-Tights/L-Trousers/PW-Panel/p/7124942-990-Black
 
 
 

Titta inte bakåt – det är inte dit du är på väg.

Vaknar av två stora hundar hoppar upp i sängen och hoppar runt o busa typ, dom ville verkligen inte att jag kulle få sova något mer.. ibland är dom ju bara för roliga. Käkat frulle nu så ska nog snart bege mig till stallet där Elina säkert står o ä blöt av all snö som skulle falla ner från himmlen. Ska nog pyssla om henne och sen får vi se om det blir en liten mysig ridtur på det. Nu är näst sista vecken på praktiken gjord så en till vilket känns både roligt och tråkigt.. sedan blir det Lycksele igen och komma tillbaka till lite rutin. Ingenting vara för evigt right? Har
slut på fantasi som vanligt så jag slänger in några bilder som jag knäppte med kameran igår!:)
 
 
Jag och Mamma♥
TokLizzy♥ 

When i Grow up..

Känner för stunden att jag vill hitta på massa saker samtidigt som jag inte har energi för det.. Jag vill vara rik och fri att göra precis vad jad vill. Jag vill utvecklas i ridningen. Jag vill hitta på nå förjävligt kul med mina älskade vänner. jag vill.. ja listan kan göras oändligt lång men kvar i sängen kommer jag ligga och se Breaking down. Jobbar bara sju halv tolv imorgon så de blir bara ett kort skift men fortfarande jobbigt, sen får jag se vad som händer av dagen.. Var grymt sugen på fota när jag flera dagar sett det fina vädret men inte kunnat fota, då bli man lite smått deprimerad..
ful

inspiration


inspiration


Why not?

Nyss kommit mig hem från jobbet så jag slänger mig trött och sliten i soffan och startar datorn standard!;) har inget intressant att skriva så jag bjuder på en bild istället!:p
Kärlek♥
 

Gå mot rött

Satan vad fort lovet har gått och imorgon väntas jobb. Fredagen bestod av massa shoppning och bio och tvåtusen fattigare, fast de vare värt! fick med mig ett par snygga kängor!
Sedan spenderades helgen med dom bästa!♥ fan vad roligt vi hade!! måste göras om gånger tusen!
Nu är det cirka 7 veckor kvar innan jullov, fan vad man tagga!
 
 
 
 

This is my life my friend

Nu snart rullar jag mot skellefteå och kommer hem ikväll lite fattigare!;) ska bara käka frulle först osv.
 
 
 
 
 
 
 
 

Daimonds

Orkade verkligen inte kliva upp 6 i morse, va så jävla trött o ja älska min natta som ja såg två filmer me igår!;) Nu blire bullbakning i mängder med fina mamma♥ o sen blire nog en sväng om på stallet:) tyvärr får detta som de flesta andra inläggen bli korta men ha som int tid å sitta vid datan;)
RSS 2.0