Nobody knows

Tar en liten paus från all städning och pluggning. Sista skoldagen imorgon och sedan Lov! Ska bli gode skönt!! Mycket skoter och ridning på finaste!
 
För övrigt sitter jag och drömmer mig bort till sommaren! är gode trött på denna kyla! vill ha värme! Men något bra är att jag har fått upp lägenheten till 22 grader nu! tidigare i vinter var det så kallt som 16/17 grader :s
 

Vill ha helg nu tack!

Körlektionen gick bra igår och råkade endast få ett motorstopp under hela tiden! Dock måste jag jobba på växlingen i samband med korsningar osv :$ eller egentligen är det ju mycket mer som jag behöver träna på men till en början.. :) Har två lektioner och efter det blir det en massa städning och tvätt hemma i lägenheten! :s kände inte taggen men det behöver göras.. Har även ett prov imorgon som måste pluggas till.. ingen vila här inte.. Aja back to work nu blev ett ultra kort inlägg.. 
 
Min jävla mobil jävel har bestämt sig för att sluta ta emot sms.. kändes ju jävligt nödvändigt och mitt mobilinternet har tagit slut... Känns ju nästan som att vara utan mobil!
 

You better die young.

Haft en underbart rolig helg! Tack alla inblandade!♥ blev även en massa skoterkörning vilket inte va illa!;) Nu äre back to school, back to reality.. Prov, prov, plugg, plugg.. Har ett Samhällsprov imorgon så kvällen består endast av en massa plugg och kanske avrundar med en film om jag har tur! :) Får ju trots allt sovmorgon imorgon till 20 i elva!:) dock har jag både körlektion och teorilektion imorgon! :s känner nervositeten! :$ vi får hålla tummar och tår att allt går bra! :) Taggar även kommande Helg! Lyckselemarknaden för fan å sen lov på det! kan det bli bättre? ;) Ska försöka rida Elina så mycket jag hinner!!:) har ju tappat endel när jag bara kan rida Henne på helgerna så då blir det hårdträning! Aja nu ska jag tillbaka till pluggandet och dissa bloggen lite!:)
 
 
 
 
 

Värt.

Komme till skolan i god tid och fick veta att jag inte får göra provet för ens halv tre skulle ju egentligen ha gjort provet halv två med icket.. !-.- Man bli ju lite förbannad.. bara för att några i klassen inte hade gjort nån lab sak.. Aja nu sitter jag och försöker plugga lite inför provet..
 
Vill ha helg.. vill till Malå.. Vill träffa mina fina..
 
 

blablabla..

Onsdag och är på relativt bra humör. Komme nyss från körskolan där de hade en teorilektion, man känner faktiskt att man börjar lära sig något men jag har en läng väg kvar! Fick bort ganksa mycket skolarbete igår dock så är det mycket kvar.. aja imorgon börjar jag halv två och har en lektion! Gud vad man älskar när man får sovmorgon!♥ Fast å andra sidan fick vi en hemmauppgift med den är snabbt gjort bort förhoppningsvis.. :) 
Något mer intressant händer faktiskt inte så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så det får väl som vanligtvis bli ett kort inlägg igen! ;)
 
 

Every Breath You Take

Sitter i lägenheten och har gode mycket plugg framför mig plus att jag borde ta mig ut och springa.. Ta ett steg i tagen right? Har även bokat in min första körlektion som är nästa onsdag halv 4 så jag måste springa iväg 10 min tidigare på sista lektionen men det är det värt! :) fanns även en massa andra tider men dom var typ kring lunchtiden vilket inte alls var så lyckat:s Sen även imorgon är det ju teorilektionen halv 6 så jag har mycket att göra just nu! :s Längar till sommaren big time! Fan vad skönt med lite ledighet från skolan!! ljusare nätter, mysiga ridturer osvosv. listan kan göras lång! Tagga även till helgen! Aja tillbaket till nuet och sluta drömma.. Plugg stod ju på schemat så längre inlägg blir det inte dock så slänger jag upp bilder på lite blandat!;)

 
 
 

Dessa Måndagar, dom är sällan omtyckta!

 
 
Aja tur dagen snart är över!!:) Kan ju säga att de var sjukt jobbigt och ta sig upp ur sängen imorse! Tror Lizzy myshunden ville att jag skulle stanna och aldrig kliva upp ur sängen, blev verkligen frestad med så kände jag att plikten kallar.. Har lite skolarbete som jag måste ta tag i till veckan osv osv.. Men helst av allt vill jag ha helg och umgås med bästaste Natta, Sandra å Elina ♥ kändes ännu värre det faktum att det nyss ha varit helg å ä bra tag bort innan nästa helg.. Aja det ska nog funka..
Igår var jag väldigt produktiv för att vara jag! Började med att ta längdskidorna för att åka spåret med kusinerna dock åkte vi inte så långt, men en bit iaf! :) Sedan packade vi lite grejor och startade skotern för att köra till ljustjärn å grilla lite korv, stannade där kanske till halv sex innan vi körde hem å åt middag innan jag drog på verkstan å städa. När de var gjort styrde jag skotern mot stallet och tog en ridtur på min fina pålle! :) Sen avslutade jag min dag med att fara ut och springa med Emelie, dock kanske vi inte sprang så lång men nånting var det! :) Det var min söndag i en kort sammanfattning.
 
Lördagen skulle jag och min kusin köra bil till norsjö för att hämta Lizzy som hade följt med pappa dit, o väl på hemvägen hända det en liten olycka.. vi hamnade nämligen i diket med bilen! :s som tur var gick allt bra och vi körde så pass sakta att de blev en mjuk bromsning i plogkanten och igen större skada skedd! :) Dock så blev vi tvungna att boxera upp bilen med hjälp av en annan bil med sen var det bara å rulla hem. Klart man blev lite rädd när allt hände! bilen fick sladd och börja bara sladda ännu mer tillslut hamnade vi i diket med min sida först.. Man får sig verkligen en tankeställare om vad som kan hända! Och nu hade vi tur i oturen att det gick så bra! tänk och vi hade kört ännu fortare, tänkt om vi hade fått möte när vi sladdade över på fel sida av vägen.. 
Så med andra ord har jag haft en väldigt händelserik helg som både har varit lyckad och lite mindre lyckad! 
 
Nog om det och tillbaka till nuet! Varit duktig och bjudit Frida på middag idag! inte varje dag de händer! körde bara på något så enkelt som kyckling me nå klet å makaroner som helt klart blev godkänt!;) Sen ville hon även vara söt och bjuda på lite smoothie så nu sitter jag i hennes lägenhet o chillar lite, ska snart ta och skriva på so n. Ska jag vara ärlig orkar jag fan inte skriva längre inlägg än så här och orkar även inte kolla igenom stavningen osv!;)
 
 
 
 








 
 
Ni ska bara veta hur mycket ni betyder för mig
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Glad vanlig torsdag?

Redovisningen gick väl sådär, kunde ha gått bättre men som svårt att ta tillbaka! Var sjukt nervös innan men egentligen vet inte varför jag var så nervös :s vi var ju inte ens helklass..  Aja Sen sista lektionen skulle vi göra prov å de gick ju åt helvete, inge mer att säga om de.. Blev nyss bjuden på middag hos Lojjs så de ä nånting att se framemot nu! :D Dock blev jag tvungen att följa med henne och handla lite nu så jag hinner inte skriva mera! ;) Hare bra!
 
 

Summer paradise

Då var onsdag snart över! Efter skolan så lämnade vi av Frida hos frissan så nu kommer hon väl vara stolt ett tag framöver, eller?;p Under tiden tog jag å Louise en liten sväng runt på stan tills hon skulle bli klar. Sen var det körskolan som gällde och teorilektionen varande ungefär lite mer än en timme. Nu sitter jag i Fridas lägenhet och försöker plugga med de går ju lite som det går, börjar bli gode less.. Vill ha helg och inga prov som behöver skrivas.. Har nästan lite på förmycket pågång just nu! Är mycket i skolan, Måste plugga för körskolan, Måste fixa praktikplats osv, osv.. Jag vill att det ska vara sommar och jag har klarat körkortet, men det är ju ett tag bort!
 
Usch nu vill jag bara krypa ner under täcket och sova!
 

secrets

Sitter i Fridas lägenhet och laddar med lite rb inför ett besök på gymmet. Har som vanligt inte tränat på ett tag så man måste ta sig i kragen och börja träna tokträna nu! Ha ju som ett mål att bli lite fit inför sommarn, men jag lär nog inte bli så vältränad som jag vill förens sommaren 2015 kanske.. sen efter besöket på gymmet blir det att plugga på provet som är på torsdag inte taggen där!! måste även skriva klart samhällsen som jag har hunnit skriva halva på.. Imorgon ska jag även på körskortteorin på inlandets körskola som börjar halv sex så vi får hoppas de bli roligt :)
 
Även bästaste Natta ringde för ett litet tag som och komme med mycket goda nyheter så vi får hoppas att de kommer bli någonting av det! :D Dock orkar jag inte skriva vad det handlade om här! ;)
 
Aja nu ska jag snart ta fram träningskläderna! :)
 

Pappas dator

...

 

Arg, Glad, Underbar, Besviken, Förväntansfull, Deprimerad, Lycklig?

Dagen började bra, vaknade käkade frukost och drog iväg till skolan i vanlig ordning. Kortdag för att sedan åka med mamma tillbaka till kära Malå! Love! eller åka och åka, egentligen var det jag som körde till Malå! ;) Sedan blev det mindre roligt med att man blev tvungen att stå på hotellet med kurrande mage vilket bidrog till att jag blev på jävulst dåligt humör.. aja nog om det, imorgon drar vi till Jokkmokksmarknaden och tydligen skulle det vara full bil roligt, måste även stiga upp gode tidigt då vi drar just efter 7 fast de är det väl värt antar jag!:) Undra när man ska hinna rida?:/ blir nog ett pass på söndag om vädret tillåter vilket man hoppas på! Orkar fan inte skriva mer! blir nog godnatt på ett tag!:)
Bjuder på en CP-bild
 

Där palmerna bor

Allt rullar på och jag tar ett steg i taget. Fick veta på första lektionen där vi har svenska att vi har två lektioner på oss att förbereda oss på ett framträdande där vi får berätta precis vad vi vill i minst fryra långa minuter.. känner inte taggen.. kommer inte på vad man ska redovisa om. Aja det kommer jag förhoppningsvis på imorgon! Tog mig aldrig hem från skolan förens nu, strandade hos Frida där vi pluggade inför ett prov vi har på måndag och han även skriva på samhällsen en bit och nu orkar jag inte mer plugg! Blir att starta en film och sova lite.. Imorgon har jag bokat tvättstugan så då kan jag även passa på att städa lägenheten lite! På Lördag blir det förhöppningsvis en tur till jokkmokksmarknaden där jag kommer få träffa Pia! :) Längtar! :)  
 
 

Run for your life

Sitter för stunden och pluggar för ett prov jag har idag, håller tummarna för att jag ska klara de! Ska strax springa iväg på skolan så det får bli ett kort inlägg ;) senare ikväll blir det nog att skriva samhällsuppgiften och plugga körkortet så vi får hoppas orken håller sig kvar.. steg upp kl 6 imorse och var gode trött kan ja lova, blir en tidig kväll ikväll..
 
 

Tro, hopp, kärlek

Med humöret på topp!

 
 
 
RSS 2.0