LOOV!

Har varit ovanligt aktiv idag å hunnit med en massor! Tvättat, lagat mat, tagit mig runt ridstigen med Natta å busponnysarna♥ och även hunnit rida Elina på isen! Ingen vila här inte! Dock står det nog skoterkörning och ridning imorgon på schemat!:)
Har för ovanlighetens skull inge mer å berätta så nu ska jag nog göra en tekopp å starta en film!;p
 
 

I Knew You Were Trouble

Nu tar jag lov och åker hem till Malå! hade bara två lektioner idag för att läran va på nå Möte så då fick vi jobba hemma istället! Grymt! Får hoppas på ett roligt lov med skoterkörning, ridning å umgås med mina fina♥ Måste även plugga lite körkort.. Aja nu ska jag packa väskan och städa lite innan jag springer ner till bussen! :)
 

If i lose myself

Jobbigt att tvättmaskinerna ska ha gått sönder.. skulle verkligen behöva tvätta! aja tur att det snart är lov och man får vara i Malå en vecka! :) Ä gode trött idag så ikväll blir det bara att ta det lungt framför en film med kanske något onyttigt.. frå träna någon annan dag..
 
för övrigt har jag inte något mer å berätta så de blir ett väldigt kort inlägg;)
 

Vart jag än går

Måndag.. säger nog allt 
Haft körlektion och det gick hyffsat bra så nu har jag bokat in flera lektioner!:) Är även påsklov nästa vecka! gud vad jag taggar!! Skoterkörning!! 
 
Lägger upp lite bilder i brist på annat ..:)
 

Feel this moment

Tack för en rolig kväll igår alla inblandade!♥ Ä gode trött idag men ska ta mig i kragen å göra nå av dagen.

Nu tar jag helg!<3

Ska snart kila ner till stan för att köpa en present till lillebror som fyller hela 10 år! ett stort grattis till han!:) Sen hoppar jag på bussen för att rulla till malå å träffa alla fina♥ Humöret är på topp och det är fint väder! Älskar verkligen fredagar!
Kärlek!
 
 
 
 
 

Och plötsligt händer det!

Jag har tog mig i kragen och slet på mig träningskläderna! var typ nästan en evighet sen jag var ut å sprang sist:$ Men det känns bra att man börjar ta tag i saker och ting nu! :) Ska hoppa in i duschen snart och sen blir det nog att plugga lite körkortsteori..
 

Begging

Sitter på skolan nu och väntar på samhällsen ska börja.. känner att jag egentligen har mycket ogjort som jag inte orka ta tag i för stunden.. Har en hemsida som måste fixas, ett körkort att plugga i sinne till, en lägenhet att städa, skolan att plugga hårt för, en nej två hästar att rida och ta hand om, dock kan jag ju bara göra det på helgerna.., måste planera hur jag ska lägga upp min sommar osv.. He ä inte lätt när he ä svårt.
Aja ta en dag i tagen brukar man ju säga.. 
 
Ikväll blir det nog att fara ut och springa en sväng och sedan plugga lite åsså får jag ta tag i städningen imorgon. Orkar fan inte göra allt på en kväll även om det skulle vara skönt att få bortgjort..:)
 

Bara för att!;)

 

Mot Lycksele..

Då tackar jag för denna helg!:) Nu blir de skola som gäller,
 

Helg i mitt <3

Skoterutflykt med familjen idag! Helt underbart! :) Tog även med mig kameran så jag hann knäppa några kort :) Nu väntas mat och sen blir det bara att chilla antar jag! Skönt att bara ta det lugnt också ibland:) Dock måste jag även förbi stallet och titta till Elina. 
 
 

Lägg din hand i min, så är vi starka tillsammans. Så är vi svaga tillsammans. Så är vi tillsammans.

Torsdag idag vilket innebär att det är Fredag imorgon och jag åker hem till Malå! :) Veckan har gått snabbare än vanligt enligt mig. Förstår egentligen inte varför när den inte skiljer sig så mycket från andra veckor!:) Aja Hade skoterutflykt med klassen idag, superskoj enligt mig! Vädret var kanon så man kunde inte klaga! Sen skulle jag, Frida o Louise åka madrass nerför en brant backe och de sluta med några blåmärken lite här och där men satan så kul! Varför gör man inte sånt oftare? :) Har även Mejlat på en rockard som jag ska få köpa! Måste bara fixa skjuts till umeå först och hämta den.. Stod att den hade dragits av en islänning så de passar ju perfekt till chayenne! den var även inte så överdrivet dyr 1500 kr lätt värt!:) då kan man ju köra både sommar som vinter! Sen har jag även fixat Praktikplats här i lycksele så nu slipper jag oroa mig över det till vidare :)
Aja nu ska jag plugga körkort så inge mer bloggande:)

lolthatsme.com

Best thing i never had.

Varför föddes man inte rik?
 
http://www.putfeetfirst.com/se/skopunkten/Kvinna/Kangor_och_Boots/Kanga/p/281817
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny vecka, nya tag.

Åsså var de ju dessa måndagar som inte var omtycka! skulle mer än gärna ha mer lov.. Tur påsklovet inte är allt för långt bort! :) Tog gode hårt att stiga upp halv sex imorse efter ha haft många sovmorgonar på lovet. Men jag tog mig upp och sitter på skolan nu iaf:) Måste verkligen börja ta tag å träna igen.. var ju ett bra tag jag rörde på mig sist..  Har inge mer att skriva så jag lägger upp nå bilder i brist på annat. 
 
 
 
 



 

Måste bara älska lov!

Har hänt väldigt mycket under lovet så jag vet inte vars jag ska börja! Hunnit rida endel, jobbalite, kört skoter, en spontanresa till Piteå och bo på hotell! Blev mer än planerat men inget som är minus! har varit ett underbart lov som spenderats med dom finaste!♥ sitter just nu i min smurfblåa one piece och ska se på tv å ba ta det lugnt! 
 

Jag hade ju en blogg också..

Humöret ä på topp och det ä lov! Satans så skönt!:) Har både hunnit rida och kört skoter med en massa skratt! Gud vad jag saknar att vara i Malå om jag får erkänna det! Fast de som är bra att nu uppskattar man mer tillfällerna man ä hemma! Till veckan ska jag umgås med nära och kära och tillbringa en massa tid i stallet! saknar när jag bor i lycksele att som bara tvärest gå förbi stallet och mysa på med hästarna så jag får passa på extra nu! :) Eller ta en kvällstur i mörkret. Väntar just nu på att Emma och Malin ska komma tillbaka så vi kan starta en film innan vi stänger våra ögon! tro även jag hörde dom komma hem nu så jag orkar inte skriva något mer :) 
Godnatt! :)
 

Hold your head up high

Hello Friday!
Borde egentligen vara på ultra bra humör men icket.. vette faan..
Aja fakesmile on och bege sig till Frida för att se lite film och hoppas på bättre humör.
 
RSS 2.0