Allt möjligt

Here Without You

Idag har jag tänkt fortsätta med att vara duktigt å ta mig ut å springa en sväng! Motivationen på topp så nu äre bara att ta sig ut! måste även plugga ikväll har ett satans prov.. med de posetiva är att jag börjar vid halv ett!!:) sovmorgon!♥
 
 
 

Träna,träna, träna..

Idag har det varit en tråkig söndag.. en med lite plugg, jobb, och träning. fast å andra sidan de är ju faktiskt roligt att träna ibland!;) Jobbade som sagt i hotellet igår så gick och la mig där vid 3 och steg upp vid 10 tiden kanske. Sedan dess har jag gjort bort några uppgifter, dock kanske inte så mycket som jag egentligen hade behövt göra!:s aja får sätta mig ner och plugga lite mer imorgon och dan efter det!.. Sen har jag varit en vända på verkstan och städa och hade turen att få sällskap av både Kia och Lizzy. När jag gick hemmåt kände jag träningssugen krypa fram så jag grävde fram träningskläderna hemma och sprang en liten vända så nu kan man förhoppningsvis somna med ett gott samvete! Imorgon är det måndag vilket betyder tillbaka till Lycksele för ännu en vecka med skola, ibland älskar man livet, eller? Men på onsdag blir det andra bullar för då fyller jag fan 18 hela år! fan vad tiden ha gått fort! Det var inte allt för länge sedan man var liten och det kändes som en evighet bort innan man skulle få fylla 18, men nu äre fan ba tre dagar kvar! Aja nog med bloggande, ska hoppa in i duschen för att sedan hoppa isäng.. man måste ju trots allt stiga upp där vid halv 6.. 
 
En sliten tjej efter springningen! Måste verkligen börja å träna på riktigt!
 

Higher

Det är lördag och snart väntas mat på hotellet och stå i garderoben till inatt någon gång. Idag har jag inte gjort någon annat än att se Pretty Little Liars och varit i stallet en stund. Men de duger!:) imorgon väntas städning och en massa plugg vilket jag inte kan påstå är något att längta till, men de måste göras..:) Har även fått veta att vi ska till Jokkmokksmarknaden om de inte är allt förkallt så de ska bli roligt! Har för övrigt inget spännade att berätta så de får duga!;)
 
 

Tisdag

Sitter på skolan och vill ha helg! Men de är ju några dagar bort så de är bara att härda..
 
 
 
 

Ett fel närmare rätt

Idag är det den 20 januari vilket innebär att det är 10 dagar kvar till jag inte är 17 år längre!:) Gårdagen spenderades först i stallet där jag red Elina barbacka med Tilda som sällskap på Chayenne, dunderkul när det var så härligt väder!:) senare blev det en skotertur runt om i skogen och man kan typ köra vars man vill! Superföre ju!! Sen lördagskvällen spenderades med fina Natta och Frasse hemma i hennes place: Hon är ju inte direkt 100% frisk så vi tog det bara chill å såg Pretty Little Liars, Om ni inte ha sett den serien så måste ni de! fan så bra den ä och även delvis väldigt spännande!:s
 
Idag ska jag plugga för att ta körkortet och även pussa på min fina häst! Och om jag får tid över ta några kort i det underbara vädret! fast det är gode mycket kallare idag än igår! Måste även jobba å tjäna lite money!:s aja nu ska jag inte tillbringa mer tid här på blogg.se!;)
 
 
 
 
 

One and only

Sitter i Fridas lägenhet och fryser som satan! verkar inte finnas någon värme i Lycksele överhuvudtaget!:s i min lägenhet är det ynka 18 grader vilket är påtok för kallt! sitter under mitt varma duntäcke och dricker te för att hålla mig varm!.. Aja man måste ju vara en krigare ibland.. Onsdag idag vilket betyder att det faktisk är Fredag snart! Har fått veta att mitt dyra Nellypaket har kommit så nu blire att tagga!♥ Imorgon skulle två lektioner gå bort för att lärarna skulle göra nå grejs så då är det sovmorgon som gäller!:) Fan så najsigt och då var denna vecka snart gjord och det börjar närma sig min födelsedag, typ två veckor endast!:D Ska gå till körskolan imorgon så man får hämta ut körkortsböckerna och börja plugga efter många men och om.. dock lite sent.. men bättre sent än aldrig!:)
 
På fredag åker jag till Malå och om den bitande kylar håller i sig ska jag nog besöka min lilla sötnos Elina!:) Måste även rida igeom hon ordentligt och köra en massa olika övningar, kände att det var ett bra tag sen!:s Även Chayenne måste bli tränad!:s så det lär nog bli en helg med mycket häst men de är helt okej!:) 
 
Har för övrigt inget mer intressant att berätta! allt bara rullar på:)
 

Let her go

Helgen har spenderast med mina fina och har varit en helt okej helg trots allt!♥ Dock har det varit kallt nå jävulst så det blev ingen ridnig med Elina. Men nästa helg lär det nog bli mycket ridning om de inte är på tok för kallt!:) Väckarn är ställd på 05.30 då man ska med bussen så det var allt annat än taggande så nu ska man väl försöka få lite sömn så man orkar med hela skoldagen.. Fast vi slutar även tidigt å ha sovmorgon på tisdag så då hinner man troligvis sova igen all sömn som har gått bort i helgen. Ska i vanlig ordning starta en film nu å sen försöka få lite sömn så det blev inte ett längre inlägg.
 
 

Gör ett försök

Tisdag och skolan är igång vilket innebär att jag befinner mig i Lycksele för tillfället. Är nyduschad efter ha pumpat  lite på gymmet! Måste verkligen ta tag i och börja träna på riktigt så man blir fit innan sommaren.. Lovet har spenderast med mina fina och familjen♥ Ganska lyckat lov även om jag inte hann med så mycket! aja nu äre bra att ta nya tag och plugga,plugga,plugga! Puss på livet! Ska starta en film så jag slänger in några bilder!
 
 
 
 

2013!

Och då var det ett nytt år!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0